13 Mayıs 2023 Cumartesi

Chelsea-Not. Forest İddaa Tahmin ve Analizi

  


                             Premier Lig İddaa Analizleri bugün gündem baya yoğun. Bu sezon genel durumları hiç iyi olmayan iki takım, Chelsea- Not.Forest karşı karşıya geliyor. Chelsea açısından bu sezon tam bir hayal kırıklığı. Hoca değişikliği ve son olarak takımın başına kulübün efsanelerinde olan " Lampard'ın " gelmesi de kötü gidişe dur diyemedi. Not. Forest içinde durum aynı. Şuan düşme hattında bugünkü maç düşme hattından çıkış adına çok ama çok önemli.

                                                                     İddaa Analizi 

                          Chelsea açısından maça bakıldığında, Şampiyonlar Liginde Real Madride elenmesi ve devamında ligde 4 Maçtır üst üste mağlubiyet alması kulübü ve taraftarları kaosa sürükledi diyebiliriz. Geçtiğimiz hafta Boournemoth takımını yenerek, birazda olsa moral depoladı. Chelsea takımında bir hayli eksik var. Yeni transferler şuana kadar istenilen verimi veremedi. Enzo Fernandes ve kiralık olarak gelen Joao Felix beklentilerden uzak performans gösterdiler. Aslında takımın genel durumu onları da etkiledi. Sterling iyi başlamıştı ama sakatlıktan sonra yeni yeni kadroya girmeye başladı. Bugünkü maçta saydığımız oyuncular ve diğer birkaç yıldız ismin patlama maçı olabilir.



                        Not.Forest gözünden maça bakılırsa, sezon içerisinde ciddi sakatlıklar verdiler. Yaklaşık 8 oyuncusu sakatlıktan bir türlü dönemedi. Pek derin olmayan kadrosu yüzünden bir hayli sıkıntı çektiler. Devamında alınan kötü sonuçlar takımın rengini acayip oranda bozdu. Büyük takımlara karşı pek direnç sağlayamayan görüntüleri var. Ama gol bulma konusunda pekte sıkıntı yaşamıyorlar. İstedikleri an gol bulma yüzdeleri yüksek. 

                                                                        Tahmin

                     İddaa Tahmini yapılacak olursa, Chelsea galibiyet alacaktır. Not.Forest ise gol atma potansiyeli yüksek ve Karşılıklı Gol olarak bitmesi muhtemel. Üst olma durumu ise hayli fazla. Çünkü iki takımda atak oynayacaktır.        



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder