13 Mayıs 2023 Cumartesi

Man.United- Wolverhampton İddaa Tahmini

 


                                  Gizem Bahis Sever Premier Lig İddaa Tahminleri ışık tutmayı sürdürüyor. Günün kilit maçlarından biride Man.United-Wolverhampton karşılaşması olacak. Man.United takımından beklentiler sezon içinde çok fazlaydı. Erik ten Hag takımının genel form yüzdesini bir türlü istediği seviyede tutamadı. Hal böyle olunca bazı problemler yaşandı. Avrupa'dan elendikten sonra takım üzerindeki baskı dahada arttı. Şuanda Newcastle takımıyla ligde üçünlük savaşı veriyor. Wolverhampton içinde durum iç açıcı değil. Ligde son sıralarda bulunurken, düşme hattından biraz daha kaçmak istiyorlar.

                                                                   İddaa Analizi

                       M.United cephesinde maçın önemi Avrupa kupaları ve üçüncülük yarışı açısından çok önemli. Son haftalarda dengesiz sonuçlar alındı. Beraberlikler ve mağlubiyetler yaşanırken, Rashfod sakatlığı canları sıkıntı. Moraller sakatlıklardan dolayı bozuk ama kadro kalitesi bir hayli yüksek. Yedek isimlerden sonuca etki eden oyuncu sayısı var. Bu maçta gol bulacaklardır ve üstünlüğü koruyarak galibiyet yakın taraf.



                         Wolverhampton takımında sakat isim sayısı çok düşük. İdeal kadrosuyla sahada olacaklar. Büyük takımlara karşı gol bulma olasılığı çok yüksek. Son haftalarda onlarda dalgalı sonuçlar aldılar. Genel itibariyle bu maça üstünlük kurmak ve alt sıralardan en azından beraberlik alarak puan kopartmak isteyecekler. Gol yollarında etkili oyuncuları var.

                                                                      İddaa Tahmini

                  Man.United galibiyete yakın olsa da, maçın " Beraberlik " ile sonuçla ihtimali de o kadar yüksek. Karşılıklı Gol olma olasılığı ise oldukça fazla. 



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder