13 Mayıs 2023 Cumartesi

Aston Villa- Totttenham İddaa Tahmini

 


                           Premier Lig bu sezon çok ateşli ilerliyor. Son haftalara girilirken, Liderlik ise baya kızıştı. Bugün Aston Villa- Tottenham mücadelesi var. İki takımda çok iddialı. Avrupa kupalarına katılmak için baya önemli bir maç. Aston Villa hoca değişikliği sonrası üst üste galibiyetler alarak en dipten en üste yükseldi diyebiliriz. Tottenham ise mevcut hocasını gönderdikten sonra daha fazla düşüşte. 

                                                                    Tahmin ve Analiz

                    Aston Villa geçtiğimiz hafta Wolverhampton yenilgisi aldı ve biraz moraller düşük. Ondan önceki haftada Man. United yenilgisi almışlardı. Üst üste galibiyetlerden sonra yaşanan 2 mağlubiyet takımda moralleri bozdu. Ama genel anlamda mental açıdan takım ruhu bir hayli yüksek. Göze batan eksikler yok. İlk 11 aynı kadro kalitesinde saha da olacaklar. İddaa Tahminleri açısından Gizem Bahis Sever Aston Villa'nın büyük takımlara karşı ezici futbol oynadığını söyleyebilir. Geçtiğimiz haftalarda ligin en iyilerinden Newcastle takımını adeta top göstermeden yenmişlerdi. Tottenham karşısında ve kendi evlerinde aynı eizici futbolu oynayacakları kesin. 



                   Tottenham cephesinde ise işler hiç iyi değil. Takım ruhu mental açıdan berbat ve form düşüklükleri çok fazla. Toplamda arka arkaya 4 maç kaybedildi. Geçtiğimiz hafta Crystal Palece takımını 1 golle geçerek biraz moral toparladılar. Tabii bu Aston Villa gibi büyük güçte sahip bir takıma karşı yeter mi? Soru işaretleri var. Kaleci  " Lloris " sakatlığından dolayı yerini alamayacak. Bentancur aynı şekilde uzun süredir sakat ve bu maçta yok. 

                                                                 Maç Tahmini

                 İki takımın karşılaşmasını yaptıktan sonra, Aston Villa bu maça kendi ev avantajıyla bir adım daha önce. Tottenham büyük takımlara veya kendisine eş değer takımlara karşı kolay gol bulabiliyor. Ama kazanma problemi var. İki takımında gol atması beklenirken, Aston Villa Avrupa kupalarına avantaj sağlama adına bu karşılaşmadan galip ayrılabilir. 

                 Karşılıklı Gol Büyük İhtimal olurken, Aston Villa galibiyete daha yakın taraf.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder